Bölge Haber Girişi : 28 Nisan 2010 00:05

Yasin Haşimoğlu geleneksel resim sergisi!..

Yasin Haşimoğlu geleneksel resim sergisi!..
Yasin Haşimoğlu İlköğretim Okulu 8. Geleneksel Resim Sergisini açtı. Okulun Resim Öğretmeni Volkan Şimşek yönetiminde 2009-2010 eğitim ve öğretim sezonunun başından beri yaptıkları çalışmaları davetlilerin beğenisine sundu.

Erzurum Ajans-Yasin Haşimoğlu İlköğretim Okulu 8. Geleneksel Resim Sergisini açtı. Okulun Resim Öğretmeni Volkan Şimşek yönetiminde 2009-2010 eğitim ve öğretim sezonunun başından beri yaptıkları çalışmaları davetlilerin beğenisine sundu.
Yasin Haşimoğlu İlköğretim Okulu Folklör Ekibinin gösterilerinin ardından açılışı gerçekleştirilen 8. Geleneksel Resim Sergisi davetliler tarafından büyük ilgi gördü.
Açılış kurdelasını Oltu Belediye Başkan Yardımcısı Osman Coşkun, Oltu Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Halil Akar ve İlçe Müftüsü Lütfü İmamoğlu’nun birlikte kestiği sergi, okul velilerinin de yoğun ilgisine neden oldu.
“Sanat ne bir oyun, ne de bir eğlencedir. O, ancak ruhun dışarıya vurarak kendini gösterme ihtiyacıdır.” diyen Okul Müdürü Ahmet Güneş, sergiye yönelik gösterilen ilginin kendilerini bir hayli memnun ettiğini dile getirdi.
Resim Öğretmeni Volkan Şimşek ise çalışmalarını, okulun birinci sınıfından 8. sınıfına kadar tüm öğrencileriyle birlikte sene başından beri büyük bir titizlik içerisinde yapmış olduklarını aktardı.
Şimşek, karakalem, pastel, suluboya, vitray ve cam boyadan oluşan çalışmaları oluşturan kompozisyonları ise ünlü ressamların çalışmaları ve fotoğraflardan elde ettiklerini söyledi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.