Bölge Haber Girişi : 15 Temmuz 2011 17:00

Yavru kurtlar barınağın maskotu oldu!..

Yavru kurtlar barınağın maskotu oldu!..
Erzurum'un Aziziye ilçesinde önceki hafta Tebrizcik köyüne inen kurt sürüsünün kaçması üzerine geride kalan iki yavru kurt Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hayvan Barınağı'na alındı.

Erzurum Ajans-Erzurum'un Aziziye ilçesinde önceki hafta Tebrizcik köyüne inen kurt sürüsünün kaçması üzerine geride kalan iki yavru kurt Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hayvan Barınağı'na alındı.

Hayvan Barınağının maskotu haline gelen iki sevimli yavru kurt geçici olarak misafir edilirken sonlarının ne olacağı meçhul. Veteriner kontrolünden geçirilen ve sürekli olarak et ile beslenen yavru kurtlar, yeniden doğaya mı salınacak yoksa sahiplenilecek mi bunun kararı ileriki günlerde verilecek. Yetkililer, yavru kurtların doğaya da salınabileceğini yada emniyet gibi teşkilatların alıp eğiterek görev amaçlı yetiştirilebileceğini belirttiler.

İki yavru kurt önceki hafta içerisinde Erzurum'un Aziziye ilçesi Tebrizcik köyüne inen kurt sürüsünün kaçması üzerine geride kalmış, vatandaşların haber vermeleri üzerine Karakol Komutanı tarafından yakalanarak Erzurum Çevre ve Orman Müdürlüğü'ne teslim edilmişti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.