Kültür-Sanat Haber Girişi : 22 Ağustos 2016 01:04

Yaylalı ailesinin mutlu günü

Yaylalı ailesinin mutlu günü
Erzurum Büyükşehir Belediye BaşkanlığıKültür A.Ş.Genel Müdürü Emre Yaylalı dünya evine girdi.
Erzururmajans-Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kültür A.Ş. Genel Müdürü Emre Yaylalı Elif Topdağı (Yaylalı) ile hayatını birleştirdi.

Erzurum'un yakından tanınan Topdağı ve Yaylalı ailelerini bu mutlu günlerinde siyasiler ve bürokratlar da yalnız bırakmadı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in nikahlarını kıydığı genç çiftlerin bu mutlu anlarına Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Milletvekilleri Mustafa Ilıcalı ile Zehra Taşkesenlioğlu ile birlikte Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ömer Çomaklı ve Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Muammer Yaylalı da tanıklık etti.



Çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve Erzurum esnafının katıldığı  düğünde genç çiftlerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Erzurumajans olarak Yaylalı çiftini kutluyor, bu birlikteliklerinin daha nice başarı ve mutlu günlerle taçlanmasını diliyoruz.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Zülküf usanmaz 01 Ocak 1970 02:00

    Genç çifte Allah,tan mutluluk,huzurlu ve uzun ömürler dilerim.Kendilerini tebrik ediyorum. Kusuruma bakmasınlar sanal ortamda öğrenilen olayın kutlaması da sanal ortamda ancak olur.Tekrar mululklar..!