Bölge Haber Girişi : 06 Ocak 2013 12:14

Yedisu kara gömüldü

Yedisu kara gömüldü
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde etkili olan kar yağışı hayatı durma noktasına getirirken, ilçenin Bingöl, Erzurum ve Erzincan’a bağlantısını sağlayan karayolları da ulaşıma kapandı.
Erzurumajans-Bingöl'ün Yedisu ilçesinde etkili olan kar yağışı hayatı durma noktasına getirirken, ilçenin Bingöl, Erzurum ve Erzincan’a bağlantısını sağlayan karayolları da ulaşıma kapandı.

Yedisu’da dün geceden beri etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Halen yağışın devam ettiği ilçede, kar kalındığı yüksek kesimlerde iki, kent merkezinde ise bir metreyi buldu. İlçeye bağlı 13 köy yolu ile Yedisu-Bingöl, Yedisu-Erzurum ve Yedisu-Erzincan karayolları da ulaşıma kapandı.

Sabah bir metreyi bulan kar yağışı ile uyanan vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemediler. Karın çok yağdığını ifade eden Mafuz Temizkan, hayvanlarının zor durumda olduğunu belirtti. Temizkan, bu yağışı uzun süredir beklediklerini söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.