Siyaset Haber Girişi : 03 Temmuz 2016 16:51

Yeşilyurt, Cumhurbaşkanlığı külliyesinde verilen iftar yemeğine katıldı

Yeşilyurt, Cumhurbaşkanlığı külliyesinde verilen iftar yemeğine katıldı
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları ve il başkanlarına yönelik düzenlediği iftar programına katıldı.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları ve il başkanlarına yönelik düzenlediği iftar programına katıldı. 

İftar programında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kısa bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Yeşilyurt, "Cumhurbaşkanımızla kısa da olsa bir görüşme ve ilimiz sorunlarını kendilerine aktarma fırsatı bulduk. Kendileri konunun takipçisi olacağını ifade ederek tüm Erzurum halkına kalbi teşekkürlerini, muhabbetlerini ve sevgilerini göndermiştir. Türkiye genelinden sivil toplum örgütleri, meslek kuruluşlarının temsilcileri ve il başkanlarının yoğun olarak katıldığı iftar programında Erzurum'u temsil etmiş olmaktan büyük bir mutluluk duymaktayım'' şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Can dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum'un hangi sorunları? Belediyede dönen dolapları mı yoksa bilmediğimiz başka sorunlarda mı var ???