Bölge Haber Girişi : 14 Nisan 2011 00:07

Yıkımda talan!..

Yıkımda talan!..
Erzurum'da hurdacılık yapan vatandaşlar, eski Zabıta Mahallebaşı Karakol Amirliği binası ile yanındaki kulübelerdeki demirleri talan etti.

Erzurum Ajans-Erzurum'da hurdacılık yapan vatandaşlar, eski Zabıta Mahallebaşı Karakol Amirliği binası ile yanındaki kulübelerdeki demirleri talan etti.

Yakutiye ilçesine bağlı Mahallebaşı semtinde devlete ait bir bina, vatandaşlar tarafından hurda malzemelerinin alınması için talan edilerek gelişi güzel bir şekilde yıkılırken küçük çocukların da kazma, kürek ellerinde bu çalışmaya ortak olmaları dikkat çekti. Yıkımı yapılan binanın enkazından çıkan hurdalardan daha fazla alabilmek için zaman zaman bazı vatandaşlar arasında itiş kakış yaşandı. Tedbir alınmadan camların, duvarların gelişi güzel kırılıp yıkılması kaldırımdan geçen vatandaşların can

güvenliğini tehlikeye soktu.

Yaklaşık 5 saat bu şekilde süren talanlı yıkım, daha sonra polisin olayı ve tehlikeyi fark ederek gelmesi üzerine sona erdi.

Polisin müdahalesiyle yıkım alanına güvenlik şeridi çekilerek yayalar için tehlike oluşmaması önlendi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.