Spor Haber Girişi : 23 Ağustos 2012 14:15

Yıldızlarda madalya son maçta kaçtı

Yıldızlarda madalya son maçta kaçtı
Yıldızlar Serbest Güreş Dünya Şampiyonası Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yapıldı.
Erzurum Ajans-Yıldızlar Serbest Güreş Dünya Şampiyonası Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yapıldı. Yapılan şampiyonda Türkiye adına Erzurum’dan dört sporcu mindere çıktı.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Eğitim Merkezi sporcusu Rıdvan Özbey ile Yolspor güreşçileri Mehmet Erzincanlı, Muhammet Lütfü Küçükyıldırım ve Eren Dursun Turan Türkiye adına müsabakalarda güreşti. Başkent Bakü'deki Haydar Aliyev Spor Merkezi'nde düzenlenen Yıldızlar Serbest Güreş Dünya Şampiyonasında 42 kiloda Türkiye’yi temsil eden Erzurum GEM’in sporcusu Rıdvan Özbey bronz madalya mücadelesini kaybederek madalya kazanamadı. Polonya’da yapılan Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası’nda ikinci olan Yolsporlu güreşçilerden 50 kiloda Muhammet Lütfü Küçükyıldırım ile 85 kiloda Eren Dursun Turan ise ilk turda elendi. Yolsporlu bir diğer başarılı güreşçi ve Türkiye’nin madalya umudu Mehmet Erzincanlı da madalya kazanamadı. 46 kilodaki Milli güreşçi, yapılan müsabakalarda elendi ve dereceye girme şansını kaybetti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.