İlçeler Haber Girişi : 23 Ağustos 2012 14:00

Başkan Bulutlar'dan sert tepki

Başkan Bulutlar'dan sert tepki
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Her geçen gün sabrın sınırlarını da zorlayarak hain saldırılarına devam eden terör örgütünün çirkin yüzünü bir kez daha gösterdiğini ifade etti.
Erzurum Ajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Her geçen gün sabrın sınırlarını da zorlayarak hain saldırılarına devam eden terör örgütünün çirkin yüzünü bir kez daha gösterdiğini ifade ederek, "Şu çok iyi bilinmelidir ki, ülkemizin birliğini, bütünlüğünü ve kardeşliğini bozmaya yönelik düzenlenen canice, kahpece ve haince saldırılar asla hedeflenen amacına ulaşamayacaktır" dedi.
Son günlerde yaşanan terör olayları ve parlamenterlerin terörle sarmaş dolaş ve kol kola görünmeleri dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan Başkan Bulutlar, Hakkari ve Gaziantep'te terör örgütü pkk tarafından gerçekleştirilen ve 2 askerin şehit olduğu, 4'ü çocuk 9 kişinin hayatını kaybettiği, 66 kişinin de yaralandığı saldırıları şiddetle kınadıklarını belirtti.
Başkan Bulutlar, "Her geçen gün sabrın sınırlarını da zorlayarak canice ve haince saldırılarına devam eden terör örgütü çirkin ve çirkef yüzünü bir kez daha göstermiştir. Şu çok iyi bilinmelidir ki, ülkemizin birliğini, bütünlüğünü ve kardeşliğini bozmaya yönelik düzenlenen canice, kahpece ve haince saldırılar asla hedeflenen ve amacına ulaşamayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Meclisin de yer alan parlamenterler terör örgütüyle sarmaş dolaş ve kol kola görünmeleri ise barıştan, huzurdan, kardeşlikten söz edenlerin ne kadar samimiyetsiz oluşlarını bir yansımasıdır. Terörü ve yandaşlarını bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyorum" dedi.
Şırnak'ta bir askeri aracın şarampole yuvarlanması sonucu 9 asker ve 1 köy koruyucusunun şehit olduğu haberini de üzülerek öğrendiklerini dile getiren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ,saldırılarda ve kazada şehit olan askerlere ve hayatını kaybeden sivil vatandaşlara Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve Büyük Türk Milletine başsağlığı diledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kenan atmaca 01 Ocak 1970 02:00

    ısla olmayorlar allah belalarını versin ne dilelim üzülmemek elde değil başkanımız haklı miletvekilleri terörle sarmaş dolaş samamiyetsizlikleri ortada. Allah onları da ısla etsin şayet ısla olmuyorlarsa belalarını versin...