Spor Haber Girişi : 24 Şubat 2012 17:48

Yıldızlarda şampiyon DSİ

Yıldızlarda şampiyon DSİ
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) faaliyet programında yer alan Alt Yapı ligleri 2011 – 2012 sezonu Erzurum İl Birincilik Müsabakası Sona erdi.
Erzurum Ajans-Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) faaliyet programında yer alan Alt Yapı ligleri 2011 – 2012 sezonu Erzurum İl Birincilik Müsabakası Sona erdi. Yıldızlar kategorisinde yapılan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğ’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen müsabakalarda son gülen DSİ Spor oldu.
DSİ Spor Kulübü Alt Yapı Liglerinde Cemal Gürsel Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda rakiplerini yenerek Şampiyon oldu. Yeşil-beyazlı yıldız basketbolcular, şampiyonluk sevincini DSİ VIII. Bölge Müdürü Sabahattin Çapkınoğlu, Müdür yardımcısı Faruk Kılıç , Kulüp Başkanı Kemalettin Yentimur, Basketbol Sorumlusu Cem Culfa ve kayak şube sorumluları M.Emin Kocaaliler ile İlknur Yapağı ile paylaştılar.
Cemal Gürsel Spor Salonunda Yapılan Türkiye Basketbol Federasyonu Altyapı İl Birinciliği müsabakalarına 2. Gurup halinde devam edildi müsabakaya DSİ Spor Kulübü A ve B Takımlarıyla katıldığı müsabakalara Gençlik Spor A ve B Yakutiye Gençlik A ve B ve Çelebi Spor katıldı. Altı gün süren Müsabakalar sonunda DSİ Spor kulübü A Takımı İl Birincisi Gençlik Spor A Takımı 2. ve DSİ B Takımı İl Üçüncülüğü elde etti.
Nefesleri kesen müsabakalar sonunda ödül töreni düzenlendi. Ödül töreninde üçüncü olan DSİ Spor Kulübünün Kupasını DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Faruk Kılıç, 2. Olan Gençlik Spor Kulübü kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar Verirken. Şampiyonluğu kazanan DSİ Spor Kulübünün Kupasını İse DSİ VIII. Bölge Müdürü Sabahattin Çapkınoğlu takdim etti.
B
asketbolda önemli gelişmelerin yaşandığına ve bu spor dalına Erzurum’dan her geçen gün arttığına işaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar turnuvaya katılan bütün takımları kutladı. Çintimar, şampiyon olan DSİ Spor’un gruplarda da başarılı olacağına inandığını belirtti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.