Bölge Haber Girişi : 16 Haziran 2011 00:41

Yılmaz'dan Korkut'a teşekkür ziyareti!..

Yılmaz'dan Korkut'a teşekkür ziyareti!..
Ak Parti Erzurum Milletvekilliğine seçilen Adnan Yılmaz, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u ziyaret ederek seçim çalışmalarındaki desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Erzurum Ajans-Ak Parti Erzurum Milletvekilliğine seçilen Adnan Yılmaz, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u ziyaret ederek seçim çalışmalarındaki desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yılmaz, Ankara'da belediyenin her işi için gönüllü çalışmaya aday olduğunu söyledi. Korkut'ta bundan memnuniyet duyacağını belirterek "Sık sık rahatsız edeceğiz" dedi.

Ak Parti Milletvekili Adnan Yılmaz, seçimlerin ardından teşekkür ziyaretlerine çıktı. Erzurum'un Ankara'daki adresi olmaya talip olduğunu belirten Yılmaz, "Emekliliği seçip keyfime bakabilirdim, ama ben çalışmaya talip oldum. Belediye Başkanımız Ali Korkut, seçim çalışmalarında çok destek oldu, bizimle koşturdu. Teşekkür ziyaretinde bulunurken, Ankara'da her işi için de koşturacağımı burada taahhüt ediyorum. Ben çalışmayı seven insanım, herkesin işine koşacağım. Başkanımıza bunu da ifade ediyorum, beni yorsunlar, koştursunlar" dedi.

Adnan Yılmaz'a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Ali Korkut, kapılarını en çok çalacak belediye başkanı olduğunu söyledi. Korkut, "Milletvekilimizin tuttuğunu koparır yapısını herkes biliyor. Sık sık kendisini rahatsız edeceğim, çok şey isteyeceğim. Benden bıkar mı bilemem, ancak belediye başkanı olarak çok taleplerim olduğunu belirtmek isterim. Milletvekilliğinin kendisine yakışacağına kuşkum yok, nazik ziyaret için de teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.