Erzurum Haber Girişi : 12 Mayıs 2012 18:45

Yücelik, 'TRT Belgesel'e Konuk oldu

Yücelik, 'TRT Belgesel'e Konuk oldu
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, TRT Belgesel kanalında yayınlanan, ''Haydi Meydana'' isimli programa konuk oldu.
Erzurum Ajans- Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, TRT Belgesel kanalında yayınlanan, ''Haydi Meydana'' isimli programa konuk oldu. 
TRT Belgesel kanalında her cumartesi 10.30-12.00 saatleri arasında yayınlanan ve sunuculuğunu Hakan Urgancı ile Didem Dolunay'ın yaptığı '' Haydi Meydana'' programı bu hafta Erzurum'dan izleyicileriyle buluştu. Tarihi Yakutiye Medresesi'nin bulunduğu Yakutiye Kent Meydanı'ndan yayınlanan program, Erzurum bar ekibinin gösterisiyle başladı. Programa konuk olan Vali Sebahattin Öztürk, Erzurum'un tarihi ve kültürel değerlerinden söz etti.
Hazırlanan stantlarda Erzurum'a özgü ürünlerin tanıtımının yapıldığı programda daha sonra ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, ilin ekonomisi ve turizm sektörünün durumuyla ilgili bilgi verdi. Konuşmasında, Erzurum'un geçmişte hayvancılık sektöründe lider il konumunda olduğunu kaydeden Başkan Yücelik, bölgenin kalkınmasında, mevcut teşviklerin yanı sıra hükümet tarafından sağlanacak özel teşviklerin de büyük rolü olacağını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.