Spor Haber Girişi : 25 Haziran 2012 17:30

Yüzme kurslarına rekor başvuru

Yüzme kurslarına rekor başvuru
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan Yaz Yüzme Karsları büyük bir ilgi görüyor.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan Yaz Yüzme Karsları büyük bir ilgi görüyor. İklim olarak Türkiye’nin en soğuk ve kışı en uzun süren kendi olmasına rağmen, Erzurum’da yılın 12 ayı boyunca kapıları açık olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Havuzu’nda artık Türkiye çapında dereceler yapan sporcular çıkıyor. Yüzme havuzunun yılın 12 ayında açık olması ve haftanın 7 günü tam kapasite ile hizmet vermesi, miniklerin ve gençlerin yüzmeye büyük bir ilgi göstermesine neden olurken, onlarca çocuğun yüzmeye teşvik edilmesini sağladı. Tesis Müdürlüğünü Hikmet Palandöken’in yaptığı Yüzme Havuzu’nda Yaz Yüzme Kursları kapsamında Gençlikspor, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürülğü, Palandöken Gençlikspor, Yurttaşspor, Büyükşehir Belediyespor, Çelebispor, gibi kulüplerin tertiplediği yüzme kurslarının yanı sıra, Yüzme Havuzu yaz boyunca Kotku Derneği, Vuslat Derneği, Adaletspor, Palandöken Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, Abdurrahmangazi Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği, Ebu İshak Vakfı, Dosteli Derneği, Abona Erek, Abone Bayan gibi kuruluşlara da hizmet verecek.

HEM YÜZÜYORLAR HEM EĞLENİYORLAR

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Yüzme Kursları tüm hızıyla sürerken, hafta sonları da halka açık seanslar sayesinde bayan ve erkekler yüzme şansı yakalayabiliyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörleri Sercan Acuner, Kübra Özdemir, Ahmet Aktaş gibi antrenörler mesai harcarken, Bülent Tatlısu, ve Hakan Yılmaz’da Can Kurtaran ve antrenör olarak görev yapıyorlar. Minik çocuklar yaz boyunca hem yüzme öğreniyorlar. Hem de havuzda keyifli anlar yaşıyorlar.

ÇİNTİMAR GAYEMİZ ERZURUM

Yüzme havuzunda incelemelerde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Yaz Yüzme Kurslarını katılımın rekor seviyeye ulaştığını belirterek, Erzurum’a artık tesislerin dar geldiğini söyledi. Bu ilgi devam ettiği müddetçe Erzurum’a daha çok tesis kazandıracaklarının altını çizen Çintimar, “Gayemiz Erzurum’un halkının ve Erzurum gençliğinin spor yapmasını ve sağlıklı kalmasını sağlamaktır. Bunun için mesaimizi harcıyoruz. Erzurum halkı hizmetlerin en güzeline layıktır” şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.