Spor Haber Girişi : 25 Haziran 2012 17:15

Hareketlilik ekibi hazır

Hareketlilik ekibi hazır
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen ve 9 dönem halinde gerçekleştirilecek olan hareketlilik projesi kapsamında yapılacak olan gezilerde görev alacak olan gönüllüler grubu hazır.
Erzurum Ajans-Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen ve 9 dönem halinde gerçekleştirilecek olan hareketlilik projesi kapsamında yapılacak olan gezilerde görev alacak olan gönüllüler grubu hazır.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret eden gönüllü liderler Çintimar ile istişare yaptı. İstişare toplantısına Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ile Cadde Gençlik Merkezi Müdürü Metin Günay’da katıldı.
25 kişiden oluşan gönüllü liderler, göreve hazır olduklarını söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç öncülüğünde Seyyah Uluçınar’ın İzinde Adlı Projemizin ilk dönemi başlıyor. Proje kapsamında 14-24 Yaş aralığındaki gençler Mardin, Şanlıurfa, Sivas ve Malatya illerine kafileler göndereceğiz” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.