İlçeler Haber Girişi : 23 Haziran 2016 20:45

'Sakin Kent' Uzundere'de iftarı Teyyo neşelendirdi

'Sakin Kent' Uzundere'de iftarı Teyyo neşelendirdi
Büyükşehir Belediyesinin 'Kardeşlik Sofrası'nı götürdüğü 'Sakin Kent' Uzendere'de Teyyo Pehlivan tiplemesiyle tanınan sanatçı Cumhur Seval'ın fıkraları iftarı neşelendirdi.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediyesinin 'Kardeşlik Sofrası'nı götürdüğü 'Sakin Kent' Uzendere'de Teyyo Pehlivan tiplemesiyle tanınan sanatçı Cumhur Seval'ın fıkraları iftarı neşelendirdi.

Büyükşehir Belediyesi, Uzundere ilçesinde 'Birlik ve beraberlik' temalı 'Kardeşlik Sofrası' iftar programı düzenledi. Programda Tbir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Büyükşehir Belediyesinin 25 bin kilometrekarede belediyecilik hizmeti verdiğini hatırlattı. Erzurum ve İlçeler ile mahallelerde 300 farklı noktada halka hizmet götürdüklerine işaret eden Doğan, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığının evsiz, kimsesiz, yardıma muhtaç olanların yardımına koştuklarını bildirdi. Doğan, "Uzundere, yakın bir zamanda hem ülkemizin hem de dünyanın turizm merkezi olacak. Uzundere, Türkiye'de ki 11 Sakin Kent'ten biri oldu. Bu unvan bizim için bir gurur vesilesidir"diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.