İlçeler Haber Girişi : 22 Mart 2013 16:38

50 Yaşından sonra Kur'an öğrendiler

50 Yaşından sonra Kur'an öğrendiler
Diyanet İşleri Başkanlığınca hayata geçirilen ve Müftülüklerin öncülüğünde camilerde görevli personel tarafından başlatılan akşam kursları vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.
Erzurumajans-Diyanet İşleri Başkanlığınca hayata geçirilen ve Müftülüklerin öncülüğünde camilerde görevli personel tarafından başlatılan akşam kursları vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Erzurum'un Tortum ilçesine bağlı Bağbaşı Beldesi Aşağı Mahalle Camisinde görevli Nihat Eşkisu akşam ve yatsı namazları arasında yaklaşık 30 kursiyerle birlikte ders yapmakta kursiyerlerin hemen hemen hepsinin 50 yaşını geçmiş olması ve ilk defa bu kurs sayesinde Kur'an-ı Kerimi öğrenmesi dikkat çekmekte.

Ahmet Polat, kendisinin 60 yaşını aştığını ve bu fırsatların önceden olmadığını belirterek başta Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e, İlçe Müftüsü Celal Büyük'e ve cami görevlisi Nihat Eşkisu'ya teşekkür ettiğini bildirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.