Bölge Haber Girişi : 11 Şubat 2010 17:58

Abigem'den seminer!..

Abigem'den seminer!..
Küçük İşletmeler Kredi Programı II ve Erzurum Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi ortaklığında Erzurum’da, “Banka Kredi Başvuruları Nasıl Değerlendirilir” konulu bir Seminer düzenlendi.

ERZURUM AJANS – Küçük İşletmeler Kredi Programı II ve Erzurum Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi ortaklığında Erzurum’da, “Banka Kredi Başvuruları Nasıl Değerlendirilir” konulu bir Seminer düzenlendi.
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Salonu’ndan gerçekleştirilen seminerin açılış konuşmasını, Erzurum Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Direktörü Prof. Dr. Osman Demirdöğen yaptı. Seminerde daha sonra, Selp II programında görevli uluslar arası uzmanlar, Ülkü Dağdelen ve Sirel Yelman birer konuşma yaptı.
Sirel Yelman; Erzurum’da 140 işletmenin 1.5 milyon Avro kredi kullandığını ve bu kredilerin yüzde 53,24’nün ticari yatırım amaçlı kullanıldığını dile getirdi.
Bankacılık sektörünün işleyişi hakkında bir sunum yapan Ülkü Dağdelen ise kredi talebinde bulunan işletmelerin düştüğü hatalara değindi. Bankacılık sektöründe mali tabloların büyük bir önemi olduğunu vurgulayan Dağdelen, bankacılık sektörünün bu denli ciddi ve sağlıklı bir yapıya sahip olmasından dolayı 2009 krizinden Türkiye’nin asgari ölçüde etkilendiğini söyledi
.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.