Kültür-Sanat Haber Girişi : 25 Şubat 2013 11:07

Ardahan konulu fotoğraf sergisi

Ardahan konulu fotoğraf sergisi
Bu yıl ilk kez yapılan Ardahan konulu fotoğraf sergisi, Belediye Yanlızçam salonunda yapıldı.
Erzurumajans-Bu yıl ilk kez yapılan Ardahan konulu fotoğraf sergisi, Belediye Yanlızçam salonunda yapıldı.

Belediye Başkanı Faruk Köksoy, daha önce çekmiş olduğu fotoğraflar ve Ardahan fotoğraflarından oluşan fotoğraf sergisini, Milletvekili Prof.Dr. Orhan Atalay, Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Atatürk Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılapları Enstitüsü Müdürü Prof.Dr.Sinever Esin Dayı, STK temsilcileri ve bazı vatandaşlar gezdi.
Fotoğraf sergisinde Ardahan’ın tarihi, doğal bitki örtüsü ve kültürel zenginlikleri tanıtılmaya çalışıldı. Sergide, Belediye Başkanı Köksoy, kendisinin daha önce çekmiş olduğu çiçek fotoğrafları ve manzara fotoğrafları ile Ardahan’ın ilçelerinde çekilen diğer fotoğraflar halkın beğenisine sunuldu.

Belediye Başkanı Faruk Köksoy, sergide fotoğraflar hakkında ziyaretçilere bilgi verdi. Başkan Köksoy, “Amacımız Ardahan’ın tarihi kültürel ve doğal zenginliklerini göz önüne çıkarmak tanıtımını en iyi şekilde yapmaktır. Bu yıl birincisini düzenlediğimiz fotoğraf sergisi önümüzdeki yıllarda da devam edecektir” dedi.

Köksoy, belediyenin Yanlızçam salonunda açılan fotoğraf sergisi, görmeyenler için önümüzdeki üç gün daha halka açık olacağını da sözlerine ekledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.