Spor Haber Girişi : 19 Eylül 2012 12:15

Aşkaleli çocukların spor ilgisi

Aşkaleli çocukların spor ilgisi
Aşkale Gençlik İlçe Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi Müdürlüğü, İmam Hatip Berat Karali ile birlikte çocuklara yönelik bir sportif etkinlik düzenledi.
Erzurum Ajans-Aşkale Gençlik İlçe Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi Müdürlüğü, İmam Hatip Berat Karali ile birlikte çocuklara yönelik bir sportif etkinlik düzenledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından imzalanan protokolle bu yaz binlerce öğrenci hem Kur’an okumayı, hem de spor yapmayı öğrendi. Aşkale’nin Köylerindeki Çocuklar da proje kapsamında Erzurum’a getirilerek burada hem yüzme öğrendiler, hem de buz pateni yapma şansı yakaladılar.

Aşkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şuayip Gacır, “Gençlik ve Spor Bakanımızın projelerini tüm gücümüzle uygulamaya devam ediyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar’ın da destekleri ile 30 öğrencimizi Erzurum’a getirdik, burada hem yüzme havuzunda yüzmeyi öğrendiler, hem de buz pateni yapma imkanı buldu. Erzurum’da öğrencilerimize ücretsiz yüzme ve buz pateni kursları veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a teşekkür ediyoruz. Aşkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak proje kapsamında yaz boyunca öğrencilerimizin Kur’an öğrenmelerinin yanı sıra, spor yapmalarını sağladık. Geleceğin sağlıklı nesillerinin yetişmesine katkıda bulunduk. Şu anda ücretsiz spor kurslarımıza devam ediyoruz” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.