İlçeler Haber Girişi : 19 Eylül 2012 11:30

Pasinler'de gaziler günü programı

Pasinler'de gaziler günü programı
19 Eylül Gaziler Günü, Erzurum’un Pasinler ilçesinde düzenlenen programla kutlandı.
ErzurumAjans-19 Eylül Gaziler Günü, Erzurum’un Pasinler ilçesinde düzenlenen programla kutlandı.

Pasinler’deki şehitlikte düzenlenen törene Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler, Pasinler Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yunus Baysal, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile askeri erkân katıldı.

Pasinler Şehitliğindeki anıta sırasıyla Kaymakamlık çelengi, Garnizon Komutanlığı çelengi ve Pasinler Belediyesi çelengi sunumu ile başlayan tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Törende günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Askerlik Şubesi Başkan Yardımcısı Personel Başçavuş Kamuran Ernez yaptı.

Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler, Şehitlikte ki defteri imzaladı. Program sonrası İlçe Müftüsü Selim Yazıcı şehitlikte şehit mezarlıklarının ziyaret esnasında Kuran-ı Kerim ve dualar okudular. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ERZURUMLU 01 Ocak 1970 02:00

    "Kutlandı"kelimesinin sonucunda acı ve hasret olan bir mertebe için kullanılmasının doğru olmadığı kanaatindeyim ..Bu bir kutlama günü değil anma günüdür.