Erzurum Haber Girişi : 18 Mart 2013 15:45

AÜ'de Çanakkale menüsü

AÜ'de Çanakkale menüsü
Atatürk Üniversitelerinin yemekhanelerinde menü olarak 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü dolayısıyla o dönem askerlerin kumanyasında bulunan üzüm hoşafı, yağlı buğday çorbası ve ekmek verildi.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitelerinin yemekhanelerinde menü olarak 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü dolayısıyla o dönem askerlerin kumanyasında bulunan üzüm hoşafı, yağlı buğday çorbası ve ekmek verildi.

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 97. yıl dönümü nedeniyle Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü ve Öğrenci Konseyinin düzenlediği etkinlikte üniversite yemekhanesinde öğrencilere bugün öğlen yemeği menüsünde tabldotlarla üzüm hoşafı ve buğday çorbası ve ekmek dağıtıldı. Çanakkale'deki bütün şehitlerin anısına, askerlerin o dönemdeki yemek menüsünü üniversite yemekhanelerinde ücretsiz olarak dağıtılması üniversite öğrencilerini gururlandırdı.

Atatürk Üniversitesi öğrencileri " Böyle anlamlı bir günde bunu gibi bir etkinlik yapılması hepimizi derinden etkiledi. O savaşta askerlerimizin yaşadığı güçlükleri hatırladık ve ne zorluklarla ülkeyi kurtardıklarını daha iyi anlıyoruz." dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.