Eğitim Haber Girişi : 11 Nisan 2013 13:51

AÜ'de ''eğitimde yenilikçilik'' sergisi

AÜ'de ''eğitimde yenilikçilik'' sergisi
Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (ATASEM), 33 Ülkeden, 159 Grafik Tasarımcısının Posterlerinden oluşan "Eğitimde Yenilikçilik" uluslararası afiş sergisi açıldı.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (ATASEM), 33 Ülkeden, 159 Grafik Tasarımcısının Posterlerinden oluşan "Eğitimde Yenilikçilik" uluslararası afiş sergisi açıldı.

Atatürk Üniversitesi ATASEM sergi salonunda 15 Nisan'a kadar gösterimde kalacak olan sergi, ilk gün itibariyle büyük beğeni topladı.

Serginin açılışını yapan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, " Sergiye uluslararası düzeyde taleplerin olduğunu, Atatürk Üniversitesi'nin bilim ve sanata katkı sağlayan bu ve benzeri etkinliklerin artarak devam etmesi gerektiğini" ifade etti
Açılışa, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Küfrevioğlu, ATASEM müdürü Prof. Dr. Abdulkadir Çiltaş, dekanlar, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.