Eğitim Haber Girişi : 21 Şubat 2012 16:14

AÜ'den özel sorculara destek

AÜ'den özel sorculara destek
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Gürdal Gümüş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı makamında ziyaret ederek Erzurum’da 27 Şubat-4 Mart tarihleri arasında yapılacak olan Zihinsel Engelli
Erzurum Ajans-Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Gürdal Gümüş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı makamında ziyaret ederek Erzurum’da 27 Şubat-4 Mart tarihleri arasında yapılacak olan Zihinsel Engelliler Dünya Kayak Şampiyonası ile ilgili bilgi verdi ve manevi destek istediler.
Gümüş, Türkiye’de ilk defa bu tür bir sportif faaliyet yapılacağını, Palandöken ve Kandilli’deki tesislerde yapılacak yarışmalara, Türkiye ile birlikte 11 ülkenin sporcularının katılacağını, federasyona bağlı ikisi bayan on dört sporcunun kuzey ve alp disiplinlerinde yarışacağını anlattı.
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ise spor faaliyetlerine Üniversite olarak büyük bir önem verdiklerini ve sporun her çeşidini desteklediklerini belirterek, yarışma süresince, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu sporcularının yanında olacaklarını kaydetti.
R
ektör Koçak’ı ziyarette Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Cahit Yavuz, Engin Tanyıldızı, Davut Hazır ve Özkan Eminoğlu da bulundu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.