İlçeler Haber Girişi : 21 Şubat 2012 16:04

Pasinler Emniyetine ziyaret

Pasinler Emniyetine ziyaret
Erzurum’un Pasinler ilçesi Özel Er Huzur Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri Pasinler Emniyetini ziyaret ettiler.
Erzurum Ajans-Erzurum’un Pasinler ilçesi Özel Er Huzur Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri Pasinler Emniyetini ziyaret ettiler.
Pasinler ilçesinde yaklaşık bir yıldır hizmet veren Özel Er Huzur Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri ve sakinlerinden oluşan bir grup Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Bakımevi yetkilisi Levent Şimşek, İlçe Emniyet Müdürü Şaban Beşer’e ziyaret amaçlarının hem tanışmak hem de kamu kuruluşlarına çalışmalar hakkında bilgi vermek olduğunu söyledi.
P
asinler İlçe Emniyet Müdürü Şaban Beşer, nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçe de böyle güzel bir hizmet veren yer olduğu içinde mutluyuz. Güzel bir hizmete imza attıklarını belirten Şaban Beşer, İlçe Toplum Destek Polis bürosunun ilerleyen günlerde bakımevinde eğlencede tertipleyeceğini ifade etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.