Bölge Haber Girişi : 21 Haziran 2010 00:00

Başkan Bulutlar hain saldırıyı kınadı!..

Başkan Bulutlar hain saldırıyı kınadı!..
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Hakkâri'de teröristlerce sınır bölüğümüze düzenlenen saldırıda 8 askerimizin şehidin ardından yine yola döşene

Erzurum Ajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Hakkâri'de teröristlerce sınır bölüğümüze düzenlenen saldırıda 8 askerimizin şehidin ardından yine yola döşene mayını infilak etmesiyle 2 askerimizin daha şehit olmasını ve saldırılar da yaklaşık 16 askerimizin de yaralanmasını büyük bir üzüntü ve nefretle karşılıyorum” dedi.
Hain saldırılar dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, terörist hainlerin emellerine ulaşamayacağını, binlerce şehit verilse de milletin birliğinden ve vatanın bütünlüğünden asla taviz verilmeyeceğini bildirdi.
Başkan Bulutlar, mesajında şunları kaydetti: "Yüzlerce yıldan bu yana yurdumuz olan Anadolu topraklarında farklı dil, din, ırk, renk ve kültüre mensup birçok etnik unsurdan oluşmuş Türk milleti, bu farklılıkları sevgi, saygı, kardeşlik, birlik ve beraberlik potası içinde eriterek, daima büyük bir millet olduğunu göstermiştir. Bu büyük milletin sevinçte ve üzüntüde sürdürdüğü ortaklık ve paylaşım, varlığının devamının en büyük garantisidir. İç ve dış güçler, Türk milletini yüzlerce yıldan bu yana Anadolu topraklarından söküp atmanın ve yok etmenin yegâne yolunun, birlik ve bütünlüğünü bozmaktan geçtiğini çok iyi bilmektedir. Bu yüzden birlik, kardeşlik, barış ve huzurumuzu bozmak istemekte, taşeronları ve ülkemizdeki uzantıları eliyle Türk milletini ve onun şanlı ordusunu, terör yoluyla yıldırmaya çabalamaktadır. Türk milleti vatanına, bayrağına, bağımsızlığına ve onuruna yapılmış ve yapılacak her tür hain teşebbüs ve saldırıyı etkisiz ve sonuçsuz kılacak, her zaman olduğu gibi faillerinin ve arkasındakilerin heveslerini kursaklarında bırakacaktır. Bu düşüncelerle Şemdinli Bölgesin de düzenlenen hain saldırıyı bütün milletimizle beraber nefret ve şiddetle lanetliyor, ülkesi uğruna şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa, geride kalan yakınlarına sabır ve metanet diliyorum."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.