Bölge Haber Girişi : 18 Haziran 2010 12:01

Başkan Korkut çalışmaları anlattı!..

Başkan Korkut çalışmaları anlattı!..
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, partisinin Yakutiye İlçe teşkilatına çalışmalarını anlattı. Bir otobüsle hizmet alanlarını gezdiren Korkut, yapılan çalışmalar ve gelecek dönemler için projeleri hakkında bilgi verdi.

Erzurum Ajans-Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, partisinin Yakutiye İlçe teşkilatına çalışmalarını anlattı. Bir otobüsle hizmet alanlarını gezdiren Korkut, yapılan çalışmalar ve gelecek dönemler için projeleri hakkında bilgi verdi.
Yakutiye İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri Belediye Başkanı Ali Korkut’tan hizmet brifingi aldılar. Müceldili konağında çay içilerek başlayan anlatım, ardından sahada devam etti. Bir otobüs dolusu partililer, Ali Korkut’un hizmet alanlarını ve yaptığı hizmetleri tek tek görme fırsatı buldular. Park, yeşil alan çalışmalarından kentsel dönüşüm çalışmalarına kadar bütün hizmetlerini partililerine anlatan Ali Korkut, “1.5 yıla yaklaşan bir süredir görev yapıyorum. Yakutiye parkı peyzaj çalışmamızdan, Muhsin Yazıcıoğlu, Gaziler parklarına, Kentsel Dönüşüm çalışmalarımızın sürdüğü Hasanibasri bölgesine kadar bütün çalışmalarımı partimizin üyelerine yerinde göstererek aktardım. Hizmetlerimizin bilinmesi, partililerimiz tarafından görülmesi önemli. Yaptıklarımızı kamuoyuna, halkımıza ve partililerimize aktarmak gerekiyor. Onların da destek, eleştiri ve önerilerini almaya çalışıyorum” dedi.
Yakutiye İlçe Başkanı Yunus Şahin ile birlikte Yakutiye İlçe Kadın ve Gençlik Kolları üyelerinin de katıldığı hizmet gezisi memnunlukla karşılandı. Yakutiye Medresesi çevresi düzenleme çalışmaları, Muhsin Yazıcıoğlu, Gaziler, Aşkale Garajı park ve yeşil düzenlemesi çalışmaları, rutin taş döşeme, kaldırım çalışmaları ile diğer hizmetleri yerinde gören partililer Başkan Ali Korkut’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. Hasanibasri semtinde sürdürülen Kentsel Dönüşüm çalışmaları, Üç Kümbetler çevresi için hazırlanan projelerle heyecanlandıklarını ifade eden İlçe Başkanı Yunus Şahin, “Çevreden Yakutiye Medresesi çevre düzenlemesi nedeniyle ağaçların taşınmasını çok merak ediyorduk. Ağaçların taşınması şehrimiz için bir ilk. Dikildikleri yerlerinde tuttuklarını gördük. Başkanımızın çalışmaları oldukça etkileyici, partililerimiz kendisiyle gurur duyuyor. Partili bir belediye başkanımızın başarılı çalışmalarını yerinde görmek etkileyici” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.