İlçeler Haber Girişi : 14 Nisan 2016 17:42

Başkan Orhan'dan çiftlere Kuran ve Türk bayrağı

Başkan Orhan'dan çiftlere Kuran ve Türk bayrağı
Erzurum merkez Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, nikahını kıydığı çiftlere, içerisinde Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı bulunan bir set hediye ediyor.
Erzurumajans-Erzurum merkez Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, nikahını kıydığı çiftlere, içerisinde Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı bulunan bir set hediye ediyor.

Belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra, eğitimden sağlığa, spordan kültüre bir çok sosyal projeyi gerçekleştirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçirdiklerini bildirdi. Nikahını kıydığı çiftlere içerisinde Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı bulunan set hediye eden Orhan, şöyle konuştu:

"Seçildiğimiz günden itibaren toplumumuzun her bir ferdini sevgiyle, muhabbetle kucaklama adına bir dizi sosyal ve kültürel projeyi hayata geçiriyoruz. Hemşehrilerimizle her zaman iç içe olmaya, onların sevincinde, kederinde, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. Daha önce uygulamaya koyduğumuz bir sosyal projeyle bebekleri olan çiftlere bir paket hediye ediyorduk. Şimdi nikahlarını kıydığımız çiftlere bir ömür saadet dileyerek, Kuran-ı Kerim ile bayrak bulunan güzel bir hediye veriyoruz. "
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.