Siyaset Haber Girişi : 13 Temmuz 2015 21:00

Başkan Yeşilyurt'tan Kadir Gecesi mesajı

Başkan Yeşilyurt'tan Kadir Gecesi mesajı
Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayınladı.
Erzurumajan-Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Yeşilyurt mesajında şunları kaydetti: "Hayır ve bereketin ne olduğunu gösteren sahuruyla, cömertliği, ikramı ve paylaşmayı öğreten iftarıyla, ibadetin neşe ve coşkusunu bütün topluma yayan teravisiyle, okunan ve dinlenen Kur'an'ın feyziyle, toplumun sosyal yaralarını şifalı elleriyle saran zekât ve fitreleriyle arınma ve yenilenme bilincimizin tazelendiği rahmet ve mağfiret ayı Ramazanın sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi'ne erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşamaktayız. Allah tarafından değerli kılınmış, en nurlu ve feyizli geceyi Kadir Gecesi'nde idrak edeceğiz. Kuran'ın nazil olduğu, bir ömürden daha hayırlı olan bu gece bizim için Allah'ın bir lütfüdür.

"Bu gece Allah'ın rahmet ve bağışlamasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, yapılan duaların ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Yine bu mübarek gecede insanlığın ebedî refahına sebep olacak, ona bereketli bir ömrü kazandıracak bir fırsat verilmektedir. Bu gece kin ve nefretin yerine, sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hâkim kılmalıyız. Rahmet ve bereketin bol olduğu bu gecenin, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, milletimizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını yüce Allah'tan diliyorum. Tüm İslam aleminin, ülkemizin ve değerli hemşehrilerimizin Kadir Gecesi'ni kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.