Spor Haber Girişi : 02 Temmuz 2012 15:30

Baykan'dan Erzurum'a çıkarma

Baykan'dan Erzurum'a çıkarma
Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Erzurum’da devam eden GAP Spor oyunlarını izledi.
Erzurum Ajans-Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Erzurum’da devam eden GAP Spor oyunlarını izledi. Baykan, Sporcularla birlikte tezahürat yaptı ve İzcilik kampını ziyaret etti. Baykan, “Geleceğin Hakan Şükür’leri, Reşit Karabacak’ları bu gençlerin arasından çıkacak” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Erzurum’a çıkarma yaptı. Baykan, Erzurum’un ev sahipliğini yaptığı Yaz Spor Oyunlarını izledi. Tesisleri gezdi ve İzcilik Kampını ziyaret etti. Spor Genel Müdürü Baykan, ilk önce İzcilik Kampını ziyaret etti. Bu yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında yapılan protokol gereği öğrencilere sabah Kur’an eğitimi, öğleden sonrada spor eğitimi verildiğini belirten Baykan, Erzurum’un ilçelerinden çok sayıda öğrencinin de İzcilik İl Temsilcisi Özcan Işık ile İzcilik Federasyonu Teknik Komite Üyesi ve Erzurumlu İzci Lideri Nuri Karslı yönetiminde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kampusunda çadırlarda kamp yaptıklarını söyledi. Çocuklarla sohbet eden ve onlarla dertleşen Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, “Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’ın destekleri ile bu çocukların hem Kur’an öğrenmelerini sağlıyoruz. Hem de onları sporun içine çekiyoruz. Bunlar geleceğin Hakan Şükürleri, Reşit Karabacakları, Şeref Eroğluları olacaklar. Bizler kendilerine güveniyoruz” dedi.

SPORCU BAYANLARLA BİRLİKTE TEZAHÜRAT YAPTI

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, İzcilik kampından sonra Yeni Erzurum Spor Salonu’nda basket maçı izledi. Burada bayan sporcularla birlikte coşkulu bir şekilde besketbol maçı izleyen Baykan, bayan sporcularla birlikte tribünlerde tezahürat yaptı. Oldukça keyifli gözüken Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, sporcularla birlikte alkış tutarken, “Türkiye, Türkiye” diye tezahürat yaptı.

IĞDIRLI SPORCULARI BUZDA İZLEDİ

Kış Sporları Eğitim Projesi kapsamında Erzurum’a gelen ve buz pateni eğitimi alan Iğdırlı öğrencilere de yakın bir ilgi gösteren Spor Genel Müdürü Baykan, Iğdır gibi sıcak bir ilden Erzurum’a buz pateni öğrenmeye gelen öğrencileri kutladı. Baykan, “Erzurum’da spor tesislerinin dolu olmasının mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Vali Sebahattin Öztürk’te Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın Erzurum ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, “Biz sizin gibi yöneticileri, her zaman ilimizde görmek istiyoruz. Erzurum tam anlamı ile bir spor kenti olduğunu kanıtladı. Bunu her platformda göğsümüzü gere gere söylüyoruz” dedi.
Baykan’ın Erzurum gezisine Vali Sebahattin Öztürk, Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkan Vekili Hayrullah Ozan Çetiner, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Erzurum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Selahattin Codur da katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.