İlçeler Haber Girişi : 27 Şubat 2012 13:26

Bestekar hurdacı şarkıyla hurda topluyor

Bestekar hurdacı şarkıyla hurda topluyor
Erzurum'un Narman ilçesinde genel seçimlerde Başbakan'a yaptığı şarkıyla tanınan Selim Albayrak, şimdi de "hurdacı" adlı şarkı yaparak vatandaşlardan takdir topladı.
Erzurum Ajans-Erzurum'un Narman ilçesinde genel seçimlerde Başbakan'a yaptığı şarkıyla tanınan Selim Albayrak, şimdi de "hurdacı" adlı şarkı yaparak vatandaşlardan takdir topladı.
Yaptığı Hurdacı şarkıyla alakalı olarak bilgi veren Selim Albayrak, "Türkiye genelinde mahalle aralarında hurda toplayan hurdacılara bakınca bir çoğunun seslerinin hurda almak için bağırdıkları ve bu esnada vatandaşların bu seslerden dolayı rahatsız olduklarını gördüm bu işi yaparken diğer yandan da insanları rahatsız etmeden nasıl hurda alırım diye düşünürken bestecilik yanımı kullanarak böyle bir şarkı yazmaya karar verdim ve halktan da ilgi ve alaka gördüm mahalle aralarında gezerken hem bu şarkıyı
söylüyorum hem de işimi yapıyorum şarkımı duyan vatandaşlar alkışlar eşliğinde hurdalarını veriyorlar" dedi.
Daha önce de genel seçimlerde Başbakan'a şarkı yaptığını söyleyen Albayrak, "Sayın başbakanımıza yapmış olduğum şarkıdan dolayı çoğu AK Parti seçmeni hurdasını ve kullanmadığı eski eşyalarını vererek para almayanlar da oluyor" dedi.
Yaptığı şarkının genel seçim ve referandumda Anadolu'nun birçok il ve ilçelerinde çaldığını belirten Albayrak ancak, Erzurumlu siyasilerin verdikleri destek sözlerinin arkalarında durmadıklarından yakındı. Albayrak yine de yeniden bir seçim olsa yeni bir şarkı yapmayı da düşündüğünü söyleyerek, "Sayın Başbakanımızdan bana bu konuda yardımcı olmasını istiyorum" dedi.
Albayrak'ın bestelediği şarkının sözleri ise şu şekilde:
"Hurdacı hurdacı hayat ne acı, hurdacı geldi hurdacı, demir alınır, bakır alınır, maden alınır, eskiler alınır, yeniler satılır, hurdacı hurdacı hayat ne acı, sabah erken kalkarım kahvaltımı yaparım, arabamı kaparım sokaklara dalarım, hurdacı hurdacı hayat ne acı." 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.