Spor Haber Girişi : 08 Mayıs 2012 17:30

Bilardo hakem kursu yapıldı

Bilardo hakem kursu yapıldı
Bilardo İl Temsilcisi Cevdet Coşkun, en son 1995 yılında açılan hakem kursunun yıllar sonra Erzurum’da yapılmasından büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.
Erzurum Ajans-Bilardo İl Temsilcisi Cevdet Coşkun, en son 1995 yılında açılan hakem kursunun yıllar sonra Erzurum’da yapılmasından büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. İl Temsilciliği’ne geldikten sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ile federasyon yöneticileriyle kurduğu iyi diyalog sayesinde başarılı çalışmalarna imza atan Cevdet Coşkun, bilardoya kazandırdıkları yeni hakemler sayesinde bu sporun daha da kalkınacağını ifade etti. Coşkun, “İlimize en son 1995 yılında bilardo aday hakem kursu açılmış. Girişimlerimiz sonucunda ilimizde aday hakem kursu açıldı. Bu kurs sayesinde bilardo sporuna yeni hakemler kazandırıldı. Şu ana kadar yeterli hakemimiz olmadığı için 2012 yılı faaliyetlerimizde zorluklar yaşıyorduk. Bilardo sporunun daha yaygınlaşması ve profesyonelce yapılması için kendim bizzat Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzden hakem kursu talep ettim. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar’da sağolsun her zamanki gibi arkamızda durarak hakem kursu için Türkiye Bilardo Federasyon Başkanlığı na müracaat etti ve 03-06 Mayıs 2012 tarihlerinde Erzurum ilimizde bilardo aday hakem kursu açmış olduk” dedi. Erzurum’da yıldızı her geçen artan bilardo sporu gençleri cezbederken, İl Temsilcisi Coşkun, bilardo sporu sayesinde gençlerin zaralı alışkanlıklardan uzaklaştığını söyledi. Coşkun, Federasyon ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün destekleri sonucu Erzurum’a 20 tane bilardo hakemi kazandırdıklarını söyledi. Coşkun, “Şehrimize ve bilardo sporuna 20 tane hakem kazandırmış olduk. Hakemlerimize şimdiden yapacağımız il turnuvaları olsun veya Bilardo Federasyonunun Türkiye Şampiyonaları etaplarında yapacakları hakemlikten dolayı başarılar diliyorum. Hakemlik kursu için bilardo sporu için katkılarından dolayı Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü' ne Türkiye Bilardo Federasyonu Başkınlığı' na Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı na ve kurs için Erzurum ilimize gelen Türkiye Bilardo Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Fevzi Kurugöllü' ye Merkez Hakem Kurulu Başkanı Recep Nazlı' ya ve Kurs a katılan Tüm Hakem aday arkadaşlarıma teşekkür ediyoruz” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.