Bölge Haber Girişi : 13 Kasım 2010 01:52

Binalara universiade makyajı!.,.

Binalara universiade makyajı!.,.
2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları öncesinde Erzurum'daki değişik mekanların görselliğine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Erzurum Ajans-2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları öncesinde Erzurum’daki değişik mekanların görselliğine yönelik çalışmalar devam ediyor. Gürcükapı semtindeki daha önceden Bağ-kur hizmet binası olarak kullanılan mekanda yapılan çalışma, semte değişik bir görünüm kazandırdı.

Dünya Üniversiteler Kış Oyunları tanıtım çalışmaları kapsamında Gürcükapı semtinde daha önceden Bağkur binası olarak kullanılan mekan, yeni bir görünüme kavuşturuldu.

2011 Universiade logo ve değişik branşlardaki kış sporlarının tanıtımı yapılan çalışmalara yenisi eklendi.

Gez Mahallesi’ndeki Erzurum Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği, Havuzbaşı’ndaki Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası ile çeşitli semtlerdeki köprülü kavşak ve üst geçitlerde yapılan görsel tasarım çalışması, Gürcükapı semtindeki eski Bağkur binasında da tamamlandı. Çalışmada kış oyunlarının sloganı haline gelen “Anadolu’nun zirvesinde buluşalım” sözü ve oyunlardan bir sporcu fotoğrafı ve organizasyonu yapan kuruluşların amblemleri yer alıyor. Çalışma semte yeni bir imaj kazandırdı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.