Bölge Haber Girişi : 13 Kasım 2010 01:52

Oltu'da bir ev kül oldu!..

Oltu'da bir ev kül oldu!..
Erzurum'un Oltu ilçesinde elektrik kontağından çıkan yangın sonucu tek göz odalı evi küle dönen Yeliz Güngör ve 3 çocuğu sokakta kaldı.

Erzurum Ajans-Erzurum'un Oltu ilçesinde elektrik kontağından çıkan yangın sonucu tek göz odalı evi küle dönen Yeliz Güngör ve 3 çocuğu sokakta kaldı.

Oltu'nun Yusuf Ziyabey Mahallesi'nde oturan Yeliz Güngör, kahvaltı için çaydanlığı tüpe koyduktan sonra hemen yan taraftaki komşularına gitti. Bir süre sonra dönen Güngör, tek göz odalı evinin yandığını gördü. Uyuyan çocuklarını kurtarmak için hiç düşünmeden eve giren Yeliz Güngör, Olcaytuğ (6), Kadir (4) ve Hasan Polat'ı (2) güçlükle dışarı çıkardı.

Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen Oltu Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinin zamanında müdahale ettiği yangında ev ve içerisindeki eşyalar tamamen yanarken, dumandan etkilenen anne Güngör'e ambulansta oksijen tedavisi uygulandı.

2 ay önce eşini kaybettikten sonra çocuklarına tek başına baktığını anlatan anne Yeliz Güngör, "Tek göz odalı evde zor da olsa geçinmeye çalışıyorduk. Elektrik kontağından çıkan yangın evimizi kül etti. Tüm eşyalarımız yandı. 3 çocuğumla birlikte çaresizce sokakta kaldım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yetkililerden yardım bekliyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.