Erzurum Haber Girişi : 12 Mayıs 2014 16:54

''Bir damla bin umut'' Erzurum'da

''Bir damla bin umut'' Erzurum'da
Beşir Derneği'nin koordinatörlüğünde gerçekleşecek olan "Bir Damla Bin Umut" kan bağışı kampanyasının Erzurum ayağı, 17-21 Mayıs tarihlerinde Yakutiye Kent Meydanı'nda gerçekleşecek.
Erzurumajans-Beşir Derneği'nin koordinatörlüğünde gerçekleşecek olan "Bir Damla Bin Umut" kan bağışı kampanyasının Erzurum ayağı, 17-21 Mayıs tarihlerinde Yakutiye Kent Meydanı'nda gerçekleşecek. Beşir Derneği Erzurum Temsilciliği, Türk Kızılayı işbirliği ile düzenlenen kampanyaya tüm Erzurum halkını davet etti. 

"BİR DAMLA BİN UMUT 2014" BAŞLADI


Ulusal ve uluslararası sosyal yardımlaşma alanında kamu yararına çalışan ve bu doğrultuda faaliyet yürüten Beşir Derneği ve Türk Kızılayı kan bağışında örnek bir işbirliğine imza attı.

Bu birliktelikle 2013 yılında tüm Türkiye'de gerçekleşen ve 36 bin ünite kan toplanan "Bir Damla Bin Umut" kan bağışı kampanyası, 2014 yılında da devam ediyor. Kampanya ile toplumda kan bağışına olan ilginin daha da artması hedeflendi.

HEDEF 100 BİN ÜNİTE


2014 yılında hedeflenen kan bağışının yüz bin ünite olarak belirleneceği ve Türkiye'de 250 noktada gerçekleşecek olan kampanyanın hedeflenen rakamla birlikte geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yine rekor kırması amaçlanıyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.