Erzurum Haber Girişi : 04 Aralık 2015 11:50

Büyükşehir'in kar timleri iş başında

Büyükşehir'in kar timleri iş başında
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü Ekipleri, önceki gün yağan karla birlikte il merkezindeki tüm ana ve ara arterlerde kar temizleme ve buzlanmayı önleme çalışması yaptı.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü Ekipleri, önceki gün yağan karla birlikte il merkezindeki tüm ana ve ara arterlerde kar temizleme ve buzlanmayı önleme çalışması yaptı. 

Karla mücadele çalışmasında görev alan 155 personel, şehri kardan temizledi. 11 yükleyici kepçe, 14 kamyon, 6 greyder, 8 kar temizleme ve tuzlama aracı ile 1 kar savurma makinesinden oluşan toplam 40 araçla, yol, kaldırım, cadde ve sokaklar araç ve yaya trafiğine uygun hale getirildi. Büyükşehir'in kar timleri sayesinde vatandaşlar ev, iş yeri ve eğitim kurumlarına rahatlıkla ulaşabildi. Yetkililer, il merkezindeki tüm ana ve ara arterlerde yol açma, tuzlama ve kar taşıma çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Vatandaşlarımız, kış aylarında kar temizleme ve buzlanmayı önleme çalışmaları esnasında araçlarını yol kenarlarına park etmemeleri gerekir. Yol kenarlarına park edilen araçlar nedeniyle çalışmalarımızda kısmen yavaşlama oluyor. Karla mücadele konusunda araç sürücüleri ikaz ve uyarılara lütfen riayet etmeli, bu konuda daha duyarlı olmalı" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.