İlçeler Haber Girişi : 04 Aralık 2015 11:42

Yakutiye Belediyesi'nin kar temizliğine araçlar engel oluyor

Yakutiye Belediyesi'nin kar temizliğine araçlar engel oluyor
Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, şehrin muhtelif bölgelerinde ve bağlı mahallelerde karla mücadele çalışması yapıyor.

Erzurumajans-Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, şehrin muhtelif bölgelerinde ve bağlı mahallelerde karla mücadele çalışması yapıyor. 


Girilmesi en zor sokaklarda dahi kar çalışması yapan ekiplerin en büyük engeli parka terk edilen araçlar oluşturuyor. Fen İşleri ekipleri, duyarsız davranan araç sahipleri nedeniyle karla mücadele de güçlük yaşadıklarını ifade ediyorlar.


Yakutiye Belediyesi, önceki gün yağan karın ardından çalışmalarını sürdürüyor. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, karla mücadelenin belediyeler için ciddi bir yük getirdiğini belirtiyor. Kış aylarında 100 personel, 10 kamyon, 2 tuzlama aracı, 4 büyük kepçe, 3 greyder ve 4 ederin karla mücadele için çalıştığını söyleyen Ali Korkut, "Kar yağışının yoğunluğuyla ilgili olarak 2 veya 3 vardiya olarak programlanmış durumdayız. Ekiplerimiz bağlı mahalleler ve ilçe merkezinde aralıksız çalışmalarını sürdürüyorlar. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli gayret gösteriliyor" dedi.


Park için özen gösterilmeli


Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri, ilçe merkezinde yaptıkları çalışmalarda güçlük yaşıyorlar. Yetkililer, merkezde daracık sokaklar dahil çalışmaları sürdürdüklerini, ancak park halindeki araçların karla mücadelede ciddi sorun oluşturduklarını ifade ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.