Erzurum Haber Girişi : 24 Aralık 2013 00:46

Buz gibi ölüm!

Buz gibi ölüm!
Erzurum'da Ceza İnfaz Kurumu'nda İnfaz Koruma Memuru olarak görev yapan Burak Özdemir, buzlu yolda ayağı kayarak otomobilin altında kaldı.
Erzurumajans-Cem Bakırcı'nın haberi-Erzurum'da Ceza İnfaz Kurumu'nda İnfaz Koruma Memuru olarak görev yapan Burak Özdemir, buzlu yolda ayağı kayarak otomobilin altında kaldı. Genç memur hastanede yaşamını yitirdi. Özdemir'in genç yaşta hayata veda etmesi adliye çalışanları ve sevenlerini yasa boğdu.

Erzurum Ceza ve İnfaz Koruma Müdürlüğü'nde yaklaşık bir yıl önce girdiği sınavı kazanarak İnfaz Koruma Memuru olarak işe başlayan 23 yaşındaki Burak Özdemir, geçtiğimiz Cuma günü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne evrak götürmek için resmi araçla yola çıktı. Hastaneye geldiklerinden araçtan inen Özdemir, yolu karşıdan karşıya geçmek isterken, buzlanan yolda kayarak yere düştü. Özdemir, bu esnada karşı yönden gelen otomobilin altında kaldı.

Acil servise kaldırılan genç İnfaz korumu Memuru Burak Özdemir, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama veda etti. Özdemir'in cenazesi Erzurum Abdurrahman Gazi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İnfaz Koruma Memuru Burak Özdemir'in geçirdiği kaza sonucunda yaşamını yitirmesi ile ailesi ve sevenleri şoka girdi. Özdemir'in ölümü ile ilgili üzüntülerini dile getiren mesai arkadaşları, "Kadere inanıyoruz fakat, buzlu yolların temizlenmemesi de kader midir? Genç kardeşimizin ölümü hepimizi derinden üzdü. Ailesine sabır diliyoruz" dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • HÜSEYİN VANLIOĞLU 01 Ocak 1970 02:00

    GENÇ YAŞTA ÇOK ACI BİR ÖLÜM TAKDİRİ İLAHİ BÖYLE TECELLİ EYLEMİŞ KİMSENİN ELİNDEN BİR ŞEY GELMİYOR GÖREV ŞEHİDİ BURAK KARDEŞİMİZE CENABI HAKTAN AFFI RAHMETLER DİLERİM ACILI AİLESİNE VE SEVENLERİNEDE SABRI CEMİLLER DİLERİM.. BURAK KARDEŞİMİZİN KABRİ MEKANI NUR OLSUN İNŞALLAH.

  • alican değer 01 Ocak 1970 02:00

    AİLESİNE SABIR DİLİYORUM. ÇOK GENÇ, ....ERZURUMAJANS, BEYEFENDİLER, SORUMLU ARKADAŞLAR, BELEDİYECİ DEĞİLSİNİZ AMA GÖSTERİN BU BUZLARIN NASIL TEMİZLENECEĞİNİ...YAZIK....

  • mehmet al 01 Ocak 1970 02:00

    yazık olmuş, bu buzları kırmayan zati muhteremler yargılanmalı...yazık...yazık..yazık