Bölge Haber Girişi : 23 Nisan 2011 00:50

Buzda şölen!..

Buzda şölen!..
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Münasebetiyle çeşitli spor etkinliklerinin yanı sıra buz pateni şöleni de düzenliyor.

Erzurum Ajans-Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Münasebetiyle çeşitli spor etkinliklerinin yanı sıra buz pateni şöleni de düzenliyor.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hafta sonu dolu dolu bir spor şöleni düzenliyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Münasebetiyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü buz şöleninin yanı sıra sportif etkinlikler düzenleyecek. Yarın saat 15.00’da Palandöken İlçesindeki Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 500’lük Buz Pateni ve Short Track Salonu’nda çocuklara yönelik bir buz pateni şöleni düzenlenecek.

Ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle, Kayak, Eskrim, Güreş, Okçuluk, Halter, Satranç ve Tenis müsabakaları düzenlenecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.