Spor Haber Girişi : 07 Mart 2016 17:34

Buzda yeşeren hayatlar en anlamlı projemiz

Buzda yeşeren hayatlar en anlamlı projemiz
2017 Avrupa Gençlik Kış Oyunları Festivali (EYWF) Koordinasyon Toplantısı için Erzurum'da gelen Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, spor tesislerinde de gezi ve incelemelerde bulundu.
Erzurumajans-Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan protokol kapsamında yürütülen Sevgi Evleri'ndeki çocuklara yönelik 'Buzda Yeşeren Hayatlar' projesine büyük önem verdiklerini belirtti. Baykan, "Bu proje bakanlığımızın en anlamlı projeleri arasında yer alıyor" dedi.

2017 Avrupa Gençlik Kış Oyunları Festivali (EYOWF) koordinasyon toplantısı için Erzurum'a gelen Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, spor tesislerinde gezi ve incelemelerde bulundu. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın yaptığı protokol kapsamında yürütülen, 'Buzda yeşeren Hayatlar' projesinin çalışmalarını da yakından izledi. Buz hokeyi salonunda projesiye katılan çocukların buz pateni eğitimini  izleyen Spor Genel Müdürü Baykan, "Bu proje bakanlığımızın en anlamlı ve hayırlı projelerinden biridir. Spor Genel Müdürlüğü olarak biz de bu projeyi çok önemsiyoruz. Erzurum Valiliği öncülüğünde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün başarı ile yürüttüğü bu projenin yoğun tempoda geçmesi bizleri sevindiriyor" dedi.

Spor Genel Müdürlüğü'nün talimatı ile Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, ikinci kez başlatılan proje tam gaz devam ediyor. 'Buzda Yeşeren Hayatlar' Projesi'ne Erzurum, Muş, Ağrı ve Kars, Bingöl, Erzincan ve Artvin'de sevgi evlerinde barınan çocuklar katılıyor. Çocukların kısa sürede buz pateninde büyük aşama katetmesinin gurur verici olduğunu belirten Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'e bu projede özverili çalıştığı için teşekkür etti. GHSİM'nin tüm imkanlarını yedi ilden katılan öğrencilere seferber ettiğinin altını çizen Baykan, proje koordinatörü Yusuf Tosunoğlu ile antrenörleri de kutladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.