Bölge Haber Girişi : 07 Mart 2011 00:15

Cici İngiltere'de kuaför salonu açtı!..

Cici İngiltere'de kuaför salonu açtı!..
Türkiye'nin tek fahri doktoralı kuaförü olan Erzurumlu Harun Cici, Londra'da Gürhan Karataş ortaklığında 'Miza Life' adı ile hizmet verecek kuaför salonu açtı.

Erzurum Ajans-Türkiye’nin tek fahri doktoralı kuaförü olan Erzurumlu Harun Cici,  Londra'da Gürhan Karataş ortaklığında 'Miza Life' adı ile  hizmet verecek kuaför salonu açtı.

İngiltere'nin başkenti Londra'da görkemli bir açılış yapan Miza Life, Harun Cici ‘nin benzersiz tasarımlarıyla İngiliz müşterilerini büyüledi . Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta birbirinden güzel modeller,  Harun Cici ‘nin tasarımlarını sergiledi.

Birçok uluslararası festivallarda Türkiye’yi temsil eden Ezurumlu Harun Cici’nin başarılarının arasında saç şovunda Dünya birinciliği unvanı da var. 293 Fore Street Edmonton’da hizmete başlayan Miza Life tam kapasiteli kuaför hizmeti veriyor.

Gürhan Karataş, açılış konuşmasında Harun Cici ile Londra’ya yeni bir tasarım boyutu getireceklerini ve çıtayı yükseltiklerini anlattı. Çok yakın zamanda kuaför ve güzellik hizmetlerinin yanında servislerini genişleteceklerini de belirtti. (Taner KILIÇ/İZMİR)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.