Spor Haber Girişi : 21 Haziran 2012 11:30

Çintimar: ''GAP'ı önemsiyoruz''

Çintimar: ''GAP'ı önemsiyoruz''
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, GAP Yaz Spor Oyunlarına hem organizasyon olarak hem de sahasal sonuçlar olarak büyük önem verdiklerini söyledi.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, GAP Yaz Spor Oyunlarına hem organizasyon olarak hem de sahasal sonuçlar olarak büyük önem verdiklerini söyledi.
Erzurum’un ev sahipliğini yapacağı ve 28 Haziran 04 Temmuz 2012 tarihleri arasında yapılacak olan 7. GAP Yaz Spor Oyunları için spor tesislerinin ve konaklama yerlerinin hazır olduğunu ifade eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, GAP Yaz oyunlarına her bakımdan büyük önem verdiklerini söyledi. Çintimar, “Ev sahipliğini yapacağımız bu oyunlarda sonuçlara da büyük önem veriyoruz. Amacımız Erzurum olarak tüm branşlarda şampiyonluk yaşamak ve kendi seyircimiz önünde kupaları havaya kaldırmaktır. Bunun için çalışıyoruz. Bu anlamda spor branşlarında il seçmelerine büyük önem gösteriyoruz” dedi.
Atletizm, badminton, güreş, masa tenisi, basketbol, voleybol, İşitme Engelliler futbol, Yüzme, Taekwondo, Judo branşlarında yapılacak olan müsabakalar için Erzurum’da antrenörler ve il temsilcileri tarafından sporcu seçmeleri yapıldı. Seçilen sporcular ve takımlar Erzurum’u GAP Yaz Spor Oyunlarında temsil edecek.
Çintimar, GAP Yaz Spor Oyunları açılış ve kapanış törenleri içinde hazırlıklar yaptıklarını sözlerine ekledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.