Spor Haber Girişi : 21 Haziran 2012 11:15

Buz hokeyi gelişim kampları Erzurum'da başladı

Buz hokeyi gelişim kampları Erzurum'da başladı
Buz Hokeyi U16 ve U18 Yaş Milli takım hazırlık kampı Erzurum’da 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu ile 500 Seyirci Kapasiteli Buz Hokeyi Salonu’nda başladı.
Erzurum Ajans-Buz Hokeyi U16 ve U18 Yaş Milli takım hazırlık kampı Erzurum’da 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu ile 500 Seyirci Kapasiteli Buz Hokeyi Salonu’nda başladı. Antrenör Tarık Göçmen ile 15 kişilik teknik ekip nezaretinde start alan kamplar 26 Haziran 2012 tarihine kadar devam edecek. 78 kişilik bir sporcu topluluğu ile yapılan kampta sporculara güç ve kuvvet antrenmanlarının yanı sıra kondisyon idmanları yaptırılıyor. Türkiye’nin çeşitli spor kulüplerinden buz hokeycilerin katıldığı Milli takım gelişim kampına Erzurum Gençlikspor, Büyükşehir Belediyespor, Büyük Okyanusspor’dan da 15’e yakın buz hokeyci kampa katılıyor. 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu ile 500 seyirci kapasiteli buz hokeyi salonunda yapılan çalışmalarda sporculara bir öğleden önce birde öğleden sonra olmak üzere günde çift antrenman programı uygulanıyor. Milli takım gelişim kampına katılan sporcular, “Erzurum’da kamp yapmaktan mutluyuz. Burada güç ve kondisyon depoluyoruz, çalışmalarımız çok iyi geçiyor” diye konuştular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.