Spor Haber Girişi : 03 Mayıs 2012 12:15

Çintimar Antrenörlerle zirve yaptı

Çintimar Antrenörlerle zirve yaptı
Türkiye’de 81 ilde uygulamaya koyulan “Koşabiliyorken Koş Projesi” öncesinde Antrenörler ile bir toplantı yapan Çintimar, 05 Mayıs, 05 Aralık terihleri arasında yapılacak olan proje ile ilgili yapmalarını gerektiğini antrenörlerle istişa
Erzurum Ajans-Türkiye’de 81 ilde uygulamaya koyulan “Koşabiliyorken Koş Projesi” öncesinde Antrenörler ile bir toplantı yapan Çintimar, 05 Mayıs, 05 Aralık terihleri arasında yapılacak olan proje ile ilgili yapmalarını gerektiğini antrenörlerle istişare yaptı.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın talimatı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü’nün 81 ilde uygulamaya koyduğu “Koşabiliyorken Koş” Projesi için geri sayım başladı. 05 Mayıs 05 Aralık 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan proje önecesinde Kurumda sözleşmeli, kadrolu ve fahri olarak çalışan 100 dolayında antrenör ile bir toplantı yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Biz bu dönemde Erzurum’da ne kadar çok sayıda insana spor yaptırabilirsek, o kadar mutlu olacağız. Sizlerden de özveri ve fedakarlık bekliyoruz. İnsanları spor yapmaya en çok siz teşvik edeceksiniz. Güleryüzlü olacaksınız ve halkı sporun içine çekeceksiniz” dedi. Erzurum’un nüfus oranlamasına bakıldığında en fazla lisanslı sporcuya sahip bir il olduğunun altını çizen Çintimar, “Benim hayalim, halkın yüzde 25’in spor yapan bir şehirdir. Spor salonlarına sığmayacak kadar çoğunlukta antrenör, sahalara sımayacak kadar çoğunlukta da sporcu hayal ediyorum” dedi.

ERZURUM GELECEKTE BÜYÜK BİR SPOR MERKEZİ OLACAK

2011 UNIVERSIADE ile birlikte tüm dünyanın ilgi odağı olan Erzurum’un spor kenti olmasının yanında ileride büyük bir spor merkezi olacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, bunun için çalıştıklarını söyledi. Çintimar, “Bugün Erzurum’a kazandırdığımız ve kazandıracağımız futbol sahaları ile Erzurum’a çok sayıda takımın yaz kampları için gelmesi sağlayacağız. Atletizm, salon sporları ve doğa sporlarının yanı sıra futbolda da Erzurum’un dünya çapında bir yükseklik kamp merkezi olmasını el birliği ile sağlayacağız” diye konuştu. Koşabiliyorken Koş Projesi’ne büyük önem verdiklerinin de altını çizen Çintimar, “Türkiye'de ve ilimizde spor kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla uzman antrenörler tarafından vatandaşlara sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla düzenlenen 'Koşabiliyorken Koş' projesi’ni başlatıyoruz. Haftanın bir günü de toplu halde bu proje kapsamında Erzurum halkına spor yaptırmayı amaçlıyoruz” dedi. Çintimar’ın Antrenörler ile gerçekleştirdiği toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Memduh Ceyhan, Tesisler Şube Müdürü Şinasi Polat, Murtaza Cengiz, Spor Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Spor Koordinatörü Ahmet Çelebi ve kurumda görev yapan kadrolu, sözleşmeli ve fahri antrenörler katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.