Spor Haber Girişi : 24 Ekim 2012 10:30

Çintimar şampiyon ciritçileri kutladı

Çintimar şampiyon ciritçileri kutladı
Erzurum Atlıspor’u tebrik eden GHSİM Müdürü Çintimar, “Başarınız takdire şayan” dedi.
Erzurum Ajans-Denizli’de yapılan Türkiye Atlı Cirit ve Atlı Kızak Türkiye Şampiyonasında ciritte Türkiye şampiyonu olarak üst üste üçüncü şampiyonluğunu elde eden Erzurum Atlıspor’u tebrik eden GHSİM Müdürü Çintimar, “Başarınız takdire şayan” dedi.

Erzurum’u Akıncılar Atlıspor ile birlikte Denizli’de yapılan Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası’nda temsil eden Erzurum Atlıspor, üst üste üçüncü kez Türkiye şampiyonu olmayı başarmıştı. Kulüp Başkanı İrfan Dedeoğlu’nun sürüklediği ve ata sporumuz ciritte toplamda 5.kez Türkiye şampiyonu olmayı başaran Erzurum Atlıspor’da büyük bir sevinç yaşanırken, mavi-beyazlı kulüp Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret etti. Çintimar, Denizli’deki Türkiye şampiyonasında, tüm rakiplerini geride bırakarak üst üste üçüncü şampiyonluğunu ilan eden Erzurum Atlıspor’u kutladı. Çintimar, “Erzurum Atlıspor’u büyük başarısından dolayı kutluyorum, gerçekten kırılması güç bir rekora imza atarak 53 maçlık galibiyet serisini sürdürmesi çok büyük bir başarıdır. Başta kulüp başkanı İrfan Dedeoğlu olmak üzere tüm sporcuları kutluyorum” dedi.

İKİ KUŞAK BULUŞMASI

Erzurum Atlıspor Kulübü Başkanı İrfan Dedeoğlu, üst üste üçüncü kez, toplamda da beşinci kez Türkiye Şampiyonluğu sevincini yaşamanın gururu içerisinde olduklarını belirtti. Dedeoğlu, “Bizim Türkiye şampiyonluğumuz önemli, bize destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar’a teşekkür ediyoruz. Gönül isterdiki Akıncılar Atlıspor ve biz ilk ikiyi paylaşalım, ama olmadı. Burada bir şampiyon çıkıyor. O şampiyonda biz olduk. Kulübümüz genç sporcuların ağırlıkta olduğu bir kadroya sahip, cirite büyük önem veriyoruz. Kulübümüzde baba-oğul aynı takımda cirit oynamanın gururunu yaşıyor” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürleri Şinasi Polat, Bülent Tilkidöğen ve Köksal Kaçmaz da Denizli’de yapılan Türkişe şampiyonasında birinci olan Erzurum Atlıspor’u kutlayarak, bundan sonraki maçlarında da başarı diledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.