Spor Haber Girişi : 29 Haziran 2013 14:50

Ciritte Play-off heyecanı

Ciritte Play-off heyecanı
rzurum GHSİM ile Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen 2013 yılı Cirit İl Birinciliği'nde en iyi ikinciler arasında yapılacak olan Play-0ff maçları start alıyor.
Erzurumajans-Erzurum GHSİM ile Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen 2013 yılı Cirit İl Birinciliği'nde en iyi ikinciler arasında yapılacak olan Play-0ff maçları start alıyor.

Dört takım en iyi ikinci olmak için bugün sahaya çıktı.

Mahalli Lig Cirit İl Birinciliğinde en iyi ikincileri belirleyecek olan Play-Off maçları bugün cirit sahasında başladı. Bugün ve yarın oynanacak olan Play-Off maçlarında kendi gruplarında ikinci olan takımlar karşı karşıya gelecek. Yenişehir Atlıspor, Çiftlik Atlıspor, Dereboğazı Atlıspor ve Şengel Atlıspor Kulüpleri en iyi ikinci takım olarak grup maçlarına gitmeye çalışacak.

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, bu sene ciritte güzel maçlar çıktığını ifade ederek, play- off'a gidecek takımlara başarılar diledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.