Bölge Haber Girişi : 07 Nisan 2011 14:11

Çocuk dostluk treni Erzurum'dan geçecek!..

Çocuk dostluk treni Erzurum'dan geçecek!..
Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) ile TCDD Genel Müdürlüğü arasındaki iş birliği protokolü çerçevesinde oluşturulan Dostluk Treni Erzurum'dan geçecek.

Erzurum Ajans-Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) ile TCDD Genel Müdürlüğü arasındaki iş birliği protokolü çerçevesinde oluşturulan ‘Dostluk Treni’, Erzurum’dan geçecek.

SHÇEK bünyesindeki İl Çocuk Hakları Komiteleri’nden çocuk ve yetişkinler ile ortak kurum temsilcilerinden oluşan 75 katılımcının yer alacağı ‘Dostluk Treni’, 18 Nisan’da İstanbul’dan hareket edecek. Dostluk Treni’nde, SHÇEK bünyesinde faaliyet gösteren İl Çocuk Hakları Komiteleri’nden çocuk ve yetişkin temsilciler ile ortak kurum temsilcilerinden oluşan katılımcılar yer alacak. İstanbul'dan başlayarak Eskişehir, Ankara, Kayseri, Sivas ve Erzincan’dan geçecek olan tren, Erzurum’da duracak. Erzurum Garı’nda çocuk haklarının tanıtılması amacıyla çeşitli faaliyetler gerçekleştirilten sonra tren Kars’a doğru yol alacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.