Bölge Haber Girişi : 01 Aralık 2010 13:15

Curling Milli takımı Erzurum'da!..

Curling Milli takımı Erzurum'da!..
Curling Bayan Milli takımı, Erzurum'da karargah kurdu. Türkiye'nin ilk Curling Arenası olan ve dünyanın en önde gelen tesislerinden biri olan salonda idmanlarını Teknik Patron Brian Gray nezaretinde sürdüren bayan curlingciler İsviçre'de yapılacak olan mü

Erzurum Ajans-Curling Bayan Milli takımı, Erzurum’da karargah kurdu. Türkiye’nin ilk Curling Arenası olan ve dünyanın en önde gelen tesislerinden biri olan salonda idmanlarını Teknik Patron Brian Gray nezaretinde sürdüren bayan curlingciler İsviçre’de yapılacak olan müsabakalara iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Palan Otel’de kampa giren bayan milliler kendilerine çok güveniyor. Geçtiğimiz yıl kurulan ve daha kuruluşunun ilk yılında büyük bir başarı gösteren ve İskoçya’da yapılan şampiyonada başarılı olarak İsviçre’de yapılacak olan B Klasman Müsabakalarına katılmaya hak kazanan Bayan Curling Milli takımı, bir yandan da 2011 Üniversiade’ye hazırlanıyor. Üçü Erzurum’dan, ikisi de İzmit’ten olmak üzeri beş kişiden oluşan Bayan Curling Milli takımı, şimdiden büyük hedefler peşinde koşmaya başladı. Takımın İskoçyalı Koach’u Brian Gray’ın hırs ve cesaret aşıladığı Curlingin Prensesleri, önce İsviçre’den ardından da 2011 Üniversiade’den başarı ile çıkmanın planlarını yapıyor.

2011 Üniversiade’nin kendileri için iyi bir tecrübe olacağını belirten bayan sporcularda, “Derece için çalışacağız, kendimize güveniyoruz, amacımız hocamızı ve federasyon yöneticileri ile bize güvenenleri mahcup etmemek” diye konuştular.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.