Spor Haber Girişi : 22 Ekim 2012 11:00

Curling'e vatandaş ilgisi

Curling'e vatandaş ilgisi
Erzurum’da 2011 üniversiade kapsamında yapılan buz salonları ve kış sporları tesisleri ilgi odağı olmaya devam ediyor.
Erzurum Ajans-Erzurum’da 2011 üniversiade kapsamında yapılan buz salonları ve kış sporları tesisleri ilgi odağı olmaya devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Mecidiye Mahallesi’ndeki Curling Salonu’da curling severlerin akınına uğruyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün spor tesislerinin kapılarını 7’den 70’e açması buz sporlarına da ilgiyi artırıyor.

A
nadolu Tenis Kayak ve Buz Sporları Akademisi bünyesinde spor yapan Vodofone çalışanları, akşam mesai bitiminden sonra haftada üç gün Curling Arena’da curling oynayarak iş yorgunluğunu da üzerlerinden atıyor. Anadolu Tenis, Kayak ve Buz Sporları Akademisi Başkanı Vahdet Alaeddinoğlu, curling sporuna ilgi duyan ve bu sporu yapan İzzet Gürdal başta olmak üzere Vodofone’den gelerek spor yapan diğer çalışanlara teşekkür etti. Vahdet Alaeddinoğlu, “2011 kapsamında ilimize spor tesislerinin yapılması ve bu tesisleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar’ın girişimleri sonucu ilimize kazandırılması, buz sporlarına ilgiyi son yıllarda bir hayli artırdı. Kaykla atlama, Buz hokeyi, buz pateni, short track gibi spor branşlarının yanında, curlingin de her geçen gün ilgi görmesi bizleri sevindiriyor” dedi. Vodofone yetkililerinden İzzet Gürdal’da Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Fatih Çintimar’a spor tesislerinin kapılarını kendilerine açtığı için teşekkür ederken, curlingin çok zevkli bir spor olduğunu söyledi. Gürdal, “Devletimizin ve hükümetin Erzurum’a yaptığı spor tesisleri ve buz salonları çok güzel, bizlerde mesai saatlerinin dışında buraya gelerek spor yapıyoruz ve hoşca bir vakit geçiriyoruz” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.