Bölge Haber Girişi : 12 Mayıs 2011 18:50

DASİDAF ve ERGİAD'tan ETB'ye ziyaret!..

DASİDAF ve ERGİAD'tan ETB'ye ziyaret!..
Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİDEF) ve Erzurum Girişimci İşadamları Derneği (ERGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri Erzurum Ticaret Borsası'nı (ETB) ziyaret etti.

Erzurum Ajans-Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİDEF) ve Erzurum Girişimci İşadamları Derneği (ERGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri Erzurum Ticaret Borsası’nı (ETB) ziyaret etti.

DASİDEF Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldız, ERGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir ve ERGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu ile şehir gündemine ilişkin bir süre görüştüler. DASİDEF Başkanı Yıldız ile ERGİAD Başkanı Özdemir, Erzurum sivil toplum kuruluşları olarak birlik ve beraberlik içinde hareket edip şehrin kalkınması için birlikte çalışılması gerektiğini söyledi.

ETB, Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu’ da sivil toplum kuruluşlarının ortak hareket etmelerinin şehrin kalkınmasında büyük önem arz ettiğini belirtti.

Sivil Toplum Kuruluşlarının ortak noktasının sanayiciye, esnafa, çiftçiye ve vatandaşlara hizmet etmek olduğunun altını çizen Başkan Hınıslıoğlu, “ Bizler sivil toplum kuruluşları olarak aynı amaca hizmet ediyoruz. Amacımız Erzurum’a ve Erzurumluya hizmet etmek. Herkes üzerine düşeni yapmaya çalışıyor ancak biz bu işi daha iyi yürüten şehirlerdeki sivil toplum kuruluşları gibi birlik ve beraberlik içinde çalışamıyoruz, bu nedenle etkili olamıyoruz. Bizim ferdi çalışmalarımızın yanında birleşerek ortak çalışmalarda yürütmemiz gerekiyor. Belirli periyotlarda bir araya gelerek ortak akılla stratejiler geliştirebilir şehrin sorunlarının çözümü noktasında daha faydalı olabiliriz ” diye konuştu.

Ziyaret de ERGİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Dolar ile ERGİAD Genel Sekreteri Halim Gökçe’ de hazır bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.