Spor Haber Girişi : 21 Ekim 2012 12:30

Diyarbakırspor Maltespor maçına gidemedi

Diyarbakırspor Maltespor maçına gidemedi
Spor Toto 3. Lig 3. Gurup takımlarından Diyarbakırspor, maddi nedenler sebebiyle İstanbul’da oynayacağı Maltepespor maçına gidemedi.
Erzurum Ajans-Spor Toto 3. Lig 3. Gurup takımlarından Diyarbakırspor, maddi nedenler sebebiyle İstanbul’da oynayacağı Maltepespor maçına gidemedi.

Geçen hafta sahasında Erzurum Belediyespor'a mağlup olan ve futbolcuları tarafından formaları yerlere atılan yeşil-kırmızılı takım, Pazar günü İstanbul deplasmanında oynayacağı Maltepespor maçına maddi nedenler yüzünden gidemedi.

Diyarbakırspor Kulüp Müdürü İsmet Marsil, tarifi mümkün olmayan derecede üzgün olduklarını vurgulayarak, “Takımımız sezon başından beri yaşadığı maddi ve manevi çöküntüsünü, yaşamaya devam ediyor. Tüm olumsuzluklar üst üste geliyor. İki milyon nüfuslu kentin takımına kimse sahip çıkmıyor. Gün geçtikçe bataklığa saplanıyor. Bugün İstanbul'a gitmemiz gerekiyor, deplasmanda Maltepespor maçını oynaya
caktık. Hiç bir kimseden ve kuruluştan maddi destek göremeyince mecburen İstanbul’a gidemedik. Bunu herkes iyi bilsin ki Diyarbakırspor bunu hak etmemiştir. Onu bu hale sokanlar utansın. Futbolcuları evlerine yolladık. Maltepespor maçına çıkmayınca 3-0 hükmen yenik sayılacağız. Bizden fazla üzülen ve çevreden yardım isteyen olmadı ama ne yazık ki kimse yardım elini uzatmadı” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.