Bölge Haber Girişi : 26 Şubat 2012 10:09

Doğu'da soğuk hava etkili oluyor

Doğu'da soğuk hava etkili oluyor
Doğu Anadolu Bölgesi'nde soğuk hava etkisini sürdürürken gece en düşük hava sıcaklığı eksi 25 dereceyle Ağrı'da ölçüldü.
Erzurum Ajans-Doğu Anadolu Bölgesi'nde soğuk hava etkisini sürdürürken gece en düşük hava sıcaklığı eksi 25 dereceyle Ağrı'da ölçüldü.
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı eksi 25 dereceyle Ağrı'da ölçüldü, bölgedeki diğer illerde en düşük hava sıcaklığı Erzurum'da eksi 23, Kars'ta eksi 19, Ardahan'da eksi 16, Erzincan'da eksi 9, Iğdır'da eksi 8 derece oldu.
Bugün en yüksek hava sıcaklığının Ağrı'da eksi 8, Erzurum'da eksi 7, Ardahan ve Kars'ta eksi 6, Erzincan'da eksi 1, Iğdır'da 4 derece olması bekleniyor.
K
ar ve tipi nedeniyle Erzurum'da 93 ve Ağrı'da 12 olmak üzere toplam 105 köyle ulaşım sağlanamıyor. Yolların ulaşıma açılabilmesi için İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.